Fotograag Barneveld

Fotograaf Barneveld

van strategische sessie tot implementatie

Portretfotografie Bedrijfsfotografie
×

Klantervaringen

Wat klanten over mij zeggen

ROVC

ROVC

“Jullie foto’s voegen een beleving toe. De website wordt er mooier van, social media posts zijn beeldender en (potentiële) klanten krijgen een beeld van de praktijk.” er staan nu prachtige foto’s op de cursusdetailpagina’s.

SalesCultuur

Salescultuur

“Dankzij Gertjan van Ginkel hebben we fotografie die bij onze identiteit aansluit. Wij zijn de makers van de magische verbinding tussen sales en cultuur. De gemaakte foto’s dragen bij aan deze identiteit”

Geo Energieadvies

Geo Energieadvies

“Het Concept Revealing Identity is wat Gertjan uniek maakt. Hij onthult wat er werkelijk zichtbaar gemaakt moet worden. Hierdoor zijn wij nog beter in beeld bij onze relaties.”

Fotoshoot Barneveld

Fotoshoot Barneveld

Mijn naam is Gertjan van Ginkel en fotografie is mijn passie. Ik houd van diversiteit. Van een professionele, zakelijke shoot tot een lifestyle shoot met of zonder vrienden en familie. In Barneveld zijn vele mooie plekken, die geschikt zijn voor een goede fotoshoot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Pluimveemuseum, de Oude Kerk of het altijd mooie Landgoed Schaffelaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een locatie naar wens te kiezen.

Foto’s die goed aansluiten op jouw identiteit en ambities, dat is mijn doel achter elke foto die ik maak. Naar mijn mening worden authentieke foto’s gevormd door mensen te fotograferen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Samen gaan we opzoek naar een geschikte locatie voor de fotoshoot waar iedereen volledig tot zijn recht komt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Barneveld?

Neem contact op

Fotoshoot in Barneveld

Fotograaf Barneveld

Op zoek naar een fotograaf in Barneveld of omstreken? Ik, Gerjan van Ginkel, ga graag voor je aan de slag. In al mijn foto’s staat authenticiteit centraal, dit kun je ook terugvinden in mijn portretfoto’s. Mijn missie is om foto’s te maken, die voor jou gaan werken. Nu zie ik je denken; “voor mij werken?”. Dit betekent dat een foto de gewenste resultaten behaald. Denk hierbij aan het personaliseren van een website, visitekaartje of een flyer.

In elk proces is één van de belangrijkste punten de locatie van de fotoshoot. Dit gaan we uiteraard in goed overleg bepalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Barneveld? Vraag een gratis telefonisch consult aan. Ik sta je graag te woord.

Gratis telefonisch consult

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend