Fotograaf Lunteren

Fotograaf Lunteren

van strategische sessie tot implementatie

Portretfotografie Bedrijfsfotografie
×

Klantervaringen

Wat klanten over mij zeggen

ROVC

ROVC

“Jullie foto’s voegen een beleving toe. De website wordt er mooier van, social media posts zijn beeldender en (potentiële) klanten krijgen een beeld van de praktijk.” er staan nu prachtige foto’s op de cursusdetailpagina’s.

SalesCultuur

Salescultuur

“Dankzij Gertjan van Ginkel hebben we fotografie die bij onze identiteit aansluit. Wij zijn de makers van de magische verbinding tussen sales en cultuur. De gemaakte foto’s dragen bij aan deze identiteit”

Geo Energieadvies

Geo Energieadvies

“Het Concept Revealing Identity is wat Gertjan uniek maakt. Hij onthult wat er werkelijk zichtbaar gemaakt moet worden. Hierdoor zijn wij nog beter in beeld bij onze relaties.”

Fotoshoot Lunteren

Fotoshoot Lunteren

Als identiteitsfotograaf ben ik gespecialiseerd in authentieke foto’s. Ik zorg ervoor dat je authentiek in beeld komt, zodat je klanten zien wie jij écht bent. Een beter resultaat door fotografie laat de ideale klant zien wat hij moet zien. Bedrijfsfotografie verbindt jou en je potentiële klanten. Bij bedrijfsfotografie heb je de mogelijkheid om jezelf te verbinden met je potentiële klanten. Maak het verschil in jouw online- en offline media-uitingen. Om een echte indruk te krijgen van mijn werk verwijs ik je graag naar mijn portretportfolio en bedrijfsportfolio, neem hier gerust een kijkje.

Mijn doel is om foto’s te maken, die aansluiten op jouw identiteit en ambities. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Lunteren?

Neem contact op

Fotoshoot in Lunteren

Fotograaf Lunteren

Mijn naam is Gertjan van Ginkel, bij mij kun je terecht voor diverse fotoshoots. Van bedrijfshoots tot portretfoto’s, maar ook voor familiefoto’s, een mooie gezinsfoto, of een leuk portret van de kids. Samen gaan we opzoek naar een geschikte plek voor een goede fotoshoot. Lunteren kent verschillende mooie locaties. Hierbij kan je denken aan de Goudsberg, de Landgroeve en het Luntersche Buurtbosch.

Een persoon komt het meest tot zijn waarde als de foto gemaakt wordt op een locatie waar hij of zij zich fijn voelt. De locatie van de shoot is dan ook erg belangrijk. Meer weten over een fotoshoot in Lunteren? Vraag een gratis telefonisch consult aan.

Gratis telefonisch consult

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend