Fotograaf in Veenendaal

Fotograaf Veenendaal

van strategische sessie tot implementatie

Portretfotografie Bedrijfsfotografie
×

Klantervaringen

Wat klanten over mij zeggen

ROVC

ROVC

“Jullie foto’s voegen een beleving toe. De website wordt er mooier van, social media posts zijn beeldender en (potentiële) klanten krijgen een beeld van de praktijk.” er staan nu prachtige foto’s op de cursusdetailpagina’s.

SalesCultuur

Salescultuur

“Dankzij Gertjan van Ginkel hebben we fotografie die bij onze identiteit aansluit. Wij zijn de makers van de magische verbinding tussen sales en cultuur. De gemaakte foto’s dragen bij aan deze identiteit”

Geo Energieadvies

Geo Energieadvies

“Het Concept Revealing Identity is wat Gertjan uniek maakt. Hij onthult wat er werkelijk zichtbaar gemaakt moet worden. Hierdoor zijn wij nog beter in beeld bij onze relaties.”

Fotoshoot Veenendaal

Fotoshoot Veenendaal

Je kunt bij mij terecht voor diverse fotoshoots in Veenendaal. Denk aan een professionele fotoshoot, zakelijke fotoshoot, lifestyle fotografie of een leuke fotoshoot met de familie. Lifestyle fotografie is een bepaalde mix van portret- en documentairefotografie.

Ik geloof dat authentieke foto’s worden gevormd door mensen te fotograferen in hun eigen, vertrouwde omgeving. In Veenendaal zijn genoeg plekken te vinden om mooie foto’s te maken en alle input is welkom. Gezamenlijk kiezen we een plek uit waar alles en iedereen volledig tot hun recht komt. Voorbeelden van mooie plekken in Veenendaal zijn Kwintelooijen, de Nieuwe Molen en achter de Slaperdijk. Kortom, genoeg opties voor de perfecte fotoshoot locatie in en rondom Veenendaal.
Mijn doel is om foto’s te maken, die aansluiten op jouw identiteit en ambities. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Veenendaal?

Neem contact op

Fotoshoot in Veenendaal

Fotograaf Veenendaal

Ben je op zoek naar een fotograaf in Veenendaal? Dan ben je bij mij, Gertjan van Ginkel, aan het juiste adres. Ik maak het niet aantrekkelijker dan dat het is, maar zorg er juist voor dat wat gezien moeten worden, gezien wordt. Namelijk, wat jou zo bijzonder maakt.

Als identity professional is het mijn missie om jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik ben inzetbaar voor allerlei klussen; van portret- tot aan bedrijfsfotografie in Veenendaal. Ik ben een identiteitsfotograaf gespecialiseerd in authentieke foto’s. Bij alles wat ik doe, staat authenticiteit centraal. Je ziet dit terug in mijn eigen portretfoto’s.
Bij bedrijfsfotografie heb je de mogelijkheid om jezelf te verbinden met je potentiële klanten. Maak het verschil in jouw online- en offline media-uitingen.
Mijn doel is om foto’s te maken, die gaan zorgen voor de gewenste resultaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Veenendaal? Vraag een gratis telefonisch consult aan.

Gratis telefonisch consult

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Zij gingen u voor

FrieslandCampina
SalesCultuur
ef2
IVE Communicatie
Logo Youth for Christ
Logo Natuurmonumenten
Logo Enercon
Logo Groot Nieuws Radio
Logo webvriend
Logo CDA
Logo AVH
Logo EO