Fotograaf Wageningen

Fotograaf Wageningen

van strategische sessie tot implementatie

Portretfotografie Bedrijfsfotografie
×

Klantervaringen

Wat klanten over mij zeggen

ROVC

ROVC

“Jullie foto’s voegen een beleving toe. De website wordt er mooier van, social media posts zijn beeldender en (potentiële) klanten krijgen een beeld van de praktijk.” er staan nu prachtige foto’s op de cursusdetailpagina’s.

SalesCultuur

Salescultuur

“Dankzij Gertjan van Ginkel hebben we fotografie die bij onze identiteit aansluit. Wij zijn de makers van de magische verbinding tussen sales en cultuur. De gemaakte foto’s dragen bij aan deze identiteit”

Geo Energieadvies

Geo Energieadvies

“Het Concept Revealing Identity is wat Gertjan uniek maakt. Hij onthult wat er werkelijk zichtbaar gemaakt moet worden. Hierdoor zijn wij nog beter in beeld bij onze relaties.”

Fotoshoot Wageningen

Fotoshoot Wageningen

Je kunt bij mij terecht voor diverse fotoshots in Wageningen. Denk aan een zakelijke fotoshoot, professionele fotoshoot, lifestyle fotografie of een leuke fotoshoot met de kinderen. Lifestyle fotografie is een bepaalde mix van portret- en documentairefotografie.

Authentieke foto’s worden gevormd door mensen in hun eigen vertrouwde omgeving te fotograferen. In Wageningen zijn genoeg plekken te vinden om mooie foto’s te maken. Eigen input is ook altijd welkom. Uiteindelijk is het doel om gezamenlijk een mooie plek uit te kiezen waar alles en iedereen volledig tot hun recht komt. Voorbeelden van mooie plekken in Wageningen zijn De Blauwe Kamer, Arboretum Belmonte en de Wageningse Geul. Kortom, genoeg opties voor de perfecte fotoshoot locatie in en rondom Wageningen.

Neem contact op

Fotoshoot in wageningen

Fotograaf Wageningen

Ben je op zoek naar een fotograaf in Wageningen? Dan ben je bij mij, Gertjan van Ginkel, aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat wat gezien moet worden, gezien wordt. Oftewel, wat jou zo bijzonder maakt. Ik maak het dan ook niet aantrekkelijker dan dat het is.

Het is mijn missie als identity professional om jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik word voor allerlei klussen ingezet, van portret- tot aan bedrijfsfotografie in Wageningen. Ik ben een identiteitsfotograaf gespecialiseerd in authentieke foto’s. Bij alles wat ik doe, staat authenticiteit centraal.

Wanneer je de mogelijkheid wilt om jezelf te verbinden met potentiële klanten is bedrijfsfotografie de perfecte keuze. Hiermee kun je het verschil maken in jouw online- en offline media-uitingen.

Mijn doel is om foto’s te maken, die gaan zorgen voor de gewenste resultaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Veenendaal? Vraag een telefonisch consult aan.

Gratis telefonisch consult

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend