Hero
×

Bedrijfs identiteit

Identiteits advies

We zoeken allemaal naar optimaal rendement van onze investeringen.

Je identiteit staat aan de basis van deze investering, je identiteit komt tot uiting in je website, de auto die je rijdt, de woorden die je gebruikt, de beelden die je laat zien etcetera.
over branding hoor je dan ook wel het volgende: “Je merk is wat mensen over jou zeggen als je niet in de kamer bent.” –Jeff Bezos

Samen met mijn ondernemers kijk ik naar hun kansen in de markt. de ene keer gaat dit over volledige vernieuwings-trajecten van een merk. de andere keer kijken we ernaar hoe we je personeel nog meer kunnen verbinden met jou als merk. Hoe voelen zij zich deel van die identiteit?

In de identity sessie kom ik erachter wat de vraag achter de vraag is en kijken we naar de mogelijkheden in de markt. na mijn 10+ jaar ervaring in en om visuele identiteit weet ik als geen ander de verbinding te maken tussen wat je wil dat men ervaart, en wat ze daarvoor moeten zien, ruiken, horen en proeven 🙂

zie jij er naar uit om nog dichter bij je zakelijke doelen te komen? Dan zie ik er naar uit om contact met je te hebben!

Looking forward to reveal your identity.

Visuele identiteit

Je visuele identiteit is elke manier waarop jij jezelf presenteert. Dit gaat van de kleding die je draagt, de houding die je aanneemt, tot aan het beeldmateriaal wat je kiest voor op je website en zelfs je privé facebook account.

Samen met jou ga ik op zoek naar de why van je bedrijf en de mensen erachter. Wat zorgt ervoor, naast het feit dat ’s ochtends je wekker afgaat, dat jij je bed uit komt? En ziet jouw omgeving dit wel? Door in te zetten op jouw identiteit als ondernemer of onderneming zetten we in op de basis. Hierdoor laten we zien wie jij echt bent. Maar nog het meest: Waaróm je bent.

Identity sessie

Dit is de sessie waar we jouw visuele identiteit in kaart brengen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je meer kan gaan werken voor je ideale klant en daar dus ook meer omzet en plezier uit gaat halen.

Lees hier over het succes van mijn partners die je voor zijn gegaan!

Meld je aan

Mijn missie

“Met een sterke visuele identiteit haal jij meer geluk en omzet uit je onderneming door meer en meer voor jouw ideale klant te werken”

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend