Hero
×

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie verbindt jou en je potentiële klanten. In je online- en offline media-uitingen kan laten zien wie je bent het verschil maken.

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Professionele bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie mag niet ontbreken binnen je marketingplan. Elke uiting, of dit digitaal of offline is, wordt beter met eigen bedrijfsfotografie. De eerste indruk telt voor een groot deel mee in het beslisproces van jouw potentiële klant. En daar draait het toch om: een goed beeld van jouw bedrijf.

We starten met een kennismaking

Voor veel mensen is een fotoshoot wat ongemakkelijk. En dat snap ik. Daarom start elk traject met een kennismaking. Zo raken we bekend en vertrouwd met elkaar wat het makkelijker maakt om ontspannen op de foto te gaan. Daarnaast leer ik jouw bedrijf ook beter kennen waardoor ik de essentie er uit kan halen met mijn foto’s.

Ik wil meer weten

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Het Charlie Chaplin effect

Maak kennis met mijn identiteitssessie. Deze sessies zijn er op geënt om te laten zien hoe authentiek jij in je markt aanwezig bent zonder “te doen alsof”. Waarom? Klanten zullen het vandaag de dag bijna niet meer accepteren als jij niet bent wie je bent. Heb jij dit nog niet op orde? Dan is er nog genoeg werk aan de winkel en ik help je daarmee graag op weg.

Meld je vandaag nog gratis aan!

Ik wil me aanmelden

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Zij gingen u voor

FrieslandCampina
SalesCultuur
ef2
IVE Communicatie
Logo Youth for Christ
Logo Natuurmonumenten
Logo Enercon
Logo Groot Nieuws Radio
Logo webvriend
Logo CDA
Logo AVH
Logo EO