Hero
×

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie verbindt jou en je potentiële klanten. Beter resultaat door fotografie die laat zien wat je ideale klant moet zien.

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Professionele bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie mag niet ontbreken binnen je marketingplan. Elke uiting, of dit digitaal of offline is, wordt beter met eigen bedrijfsfotografie. De eerste indruk telt voor een groot deel mee in het beslisproces van jouw potentiële klant. En daar draait het toch om: een goed beeld van jouw bedrijf.

de identity sessie

Om echt onderscheidend beeld te creëren voor mijn klanten is het belangrijk mijn klanten ook echt te kennen. Daarom krijgt iedereen bij mij een identity-sessie vooraf. Hier diepen we uit waar de echte kansen liggen voor jou en je onderneming op het gebied van visuele identiteit. Ik leer hierdoor jouw bedrijf beter kennen en jij wellicht jezelf nog! hiermee halen we de essentie tevoorschijn van jou en je onderneming. oftewel: Revealing identity!

Ik wil meer weten

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend