Hero
×

Top 3

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met communicatieadvies dat naar voren brengt wat hun ideale klanten willen zien.

April 2021

Een interessante tijd, dat is het. Waar de overheid van strategie naar strategie hopt en op z’n dooie gemakje beleid wil uitrollen zijn de ondernemers als altijd aan zet. Zo zie ik mijn klanten ook. Ze pakken kansen, zijn bijzonder gedreven voor wat zij geloven dat meerwaarde heeft en verbinden daar direct actie aan.

Persoonlijk ben ik veel bezig met mij te verdiepen en bedrijfseconomie en het monetaire systeem, woest interessant voor als je eens een avond vrij hebt 😉

Maar daar gaat dit niet over, jullie willen natuurlijk weten wie deze maand de Top3 halen. dat zijn: Unieke Ronde, De zorgreservisten en De man in Huis centraal. Prachtige kansen waar we samen strategie hebben bepaald. Dan denk je niet alleen aan welk beeld. Maar ook juist aan dingen als:

  • Wie moet dit zien
  • Wie is je ideale klant
  • Waar moet het zichtbaar zijn
  • Wat vinden mensen bijzonder aan jou, dus wat moeten we laten zien?

zomaar even een greep aan vragen die belangrijk zijn in het proces van het sterk neerzetten van beeld. Zie hieronder het resultaat!

Zorg fotografie Gertjan van Ginkel
Bedrijfsfotografie Gertjan van Ginkel
Podcast fotografie gertjan van ginkel

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend