Hero
×

Top 3

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met fotografie die juist dat laat zien.

December 2020

2020 is voorbij, en maar goed ook! tijd voor nieuwe producten, businessmodellen en nog meer mooie projecten. Zo heb ik in December nog voor de Techniekopleider, Ruby Janssen en Bouwbedrijf Matthé mogen fotograferen. Uiteraard waren er meer, maar deze hebben het verdiend om de top 3 te halen.

Het leukste komt nog..:

Wie wint de foto van het jaar 2020?! Deze reik ik uit samen met mijn relatiegeschenken die in ontwikkeling zijn. Daarover als het goed is einde Januari meer….. 🙂

Ken jij in de tussen tijd mensen die worstelen met de fotografie die ze nodig hebben, helemaal geen goede foto’s hebben of niet weten waar ze moeten beginnen? Stuur ze door voor een gratis telefonisch consult! Of direct naar de studio voor een corona-proof fysiek consult.

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Het Charlie Chaplin effect

Maak kennis met mijn identiteitssessie. Deze sessies zijn er op geënt om te laten zien hoe authentiek jij in je markt aanwezig bent zonder “te doen alsof”. Waarom? Klanten zullen het vandaag de dag bijna niet meer accepteren als jij niet bent wie je bent. Heb jij dit nog niet op orde? Dan is er nog genoeg werk aan de winkel en ik help je daarmee graag op weg.

Meld je vandaag nog gratis aan!

Ik wil me aanmelden

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Zij gingen u voor

FrieslandCampina
SalesCultuur
ef2
IVE Communicatie
Logo Youth for Christ
Logo Natuurmonumenten
Logo Enercon
Logo Groot Nieuws Radio
Logo webvriend
Logo CDA
Logo AVH
Logo EO