Hero
×

Portretfotografie

Zorg dat je authentiek in beeld komt, zodat je klanten zien wie je écht bent. Als identiteitsfotograaf ben ik gespecialiseerd in authentieke foto’s. Hieronder vind je enkele portretfotografie voorbeelden. Interesse? Neem contact op.

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Portretfotografie = authenticiteit

Je hebt het in mijn website waarschijnlijk al meerdere keren het woordje ‘authentiek’ gezien. In mijn ogen is dit hét meest essentiële woordje om op te focussen. Alles wat ik doe hang ik hier aan op. Immers ben ik zelf ook authentiek. Ik ben wie ik ben en ik maak daar geen geheim van. Je kunt met me lachen, het is altijd gezellig op een fotoshoot en bovenal doe ik mijn best om altijd integer te zijn. Dit zie je hopelijk ook terug in mijn eigen portretfoto’s.

Laat zien wie je echt bent

Portretfotografie sluit naadloos aan op deze visie. Of eigenlijk andersom, mijn visie sluit naadloos aan op portretfotografie. Een portret moet immers laten zien wie je bent. Mensen hebben een klik met jou en je echte zelf. Een masker? Daar hebben we niet zoveel begrip meer voor.

Ik geloof in echte mensen in hun eigen omgeving. Ik geloof dat verbinding de sleutel is tot relatie. Daarom sta ik garant voor portretfotografie die laat zien wie jij bent op de plek waar jij tot je recht komt.

Ik wil meer weten

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Het Charlie Chaplin effect

Maak kennis met mijn identiteitssessie. Deze sessies zijn er op geënt om te laten zien hoe authentiek jij in je markt aanwezig bent zonder “te doen alsof”. Waarom? Klanten zullen het vandaag de dag bijna niet meer accepteren als jij niet bent wie je bent. Heb jij dit nog niet op orde? Dan is er nog genoeg werk aan de winkel en ik help je daarmee graag op weg.

Meld je vandaag nog gratis aan!

Ik wil me aanmelden

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Zij gingen u voor

FrieslandCampina
SalesCultuur
ef2
IVE Communicatie
Logo Youth for Christ
Logo Natuurmonumenten
Logo Enercon
Logo Groot Nieuws Radio
Logo webvriend
Logo CDA
Logo AVH
Logo EO