Hero
×

Portretfotografie

Zorg dat je authentiek in beeld komt, zodat je klanten zien wie je écht bent. Als identiteitsfotograaf ben ik gespecialiseerd in authentieke foto’s. Hieronder vind je enkele portretfotografie voorbeelden. Interesse? Neem contact op.

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer portretten

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Portretfotografie = authenticiteit

Je hebt het in mijn website waarschijnlijk al meerdere keren het woordje ‘authentiek’ gezien. In mijn ogen is dit hét meest essentiële woordje om op te focussen. Alles wat ik doe hang ik hier aan op. Immers ben ik zelf ook authentiek. Ik ben wie ik ben en ik maak daar geen geheim van. Je kunt met me lachen, het is altijd gezellig op een fotoshoot en bovenal doe ik mijn best om altijd integer te zijn. Dit zie je hopelijk ook terug in mijn eigen portretfoto’s.

Laat zien wie je echt bent

Portretfotografie sluit naadloos aan op deze visie. Of eigenlijk andersom, mijn visie sluit naadloos aan op portretfotografie. Een portret moet immers laten zien wie je bent. Mensen hebben een klik met jou en je echte zelf. Een masker? Daar hebben we niet zoveel begrip meer voor.

Ik geloof in echte mensen in hun eigen omgeving. Ik geloof dat verbinding de sleutel is tot relatie. Daarom sta ik garant voor portretfotografie die laat zien wie jij bent op de plek waar jij tot je recht komt.

Ik wil meer weten

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend