Hero
×
Ga terug naar het overzicht

5 foto’s die de waarheid vertellen

In deze blog laat ik 5 foto’s zien die de waarheid vertellen. Het klinkt misschien wat abstract, maar het belangrijke wat je zult zien is dat deze ondernemers laten zien wat echt bij hun past. Hun klanten zien op basis van deze foto’s direct wat voor vlees zij in de kuip hebben: Essentieel voor een sterk merk.

Berry Hertog staat bekend om zijn no-nonsense aanpak. Hij is snel vertrouwd en wordt snel vertrouwd. Dit is een vakman die je graag in huis hebt.

THermae

Movi Gym staat voor oprecht aandacht voor hun leden.

Harold is onderzoeker, midden in de samenleving die tastbaar kan maken wat er in de samenleving speelt

Ausserhoferbos ict heeft professionals die op elkaar kunnen leunen en het goed hebben. één van de belangrijkste elementen om hun klanten goed van dienst te zijn.

Scholengemeenschap het streek heeft betrokken docenten met kennis van zaken en een hart voor de leerlingen

3. Waarheid schept vertrouwen

Echt laten zien wat je belangrijk vind, waar je kracht ligt. Dat is waar de meerwaarde zit. Jouw klanten, relaties, partners et cetera willen op jou kunnen bouwen en weten dat je een stabiele partner bent, die goed is in zijn vak, afspraken nakomt en te vertrouwen is. Je kunt zelf wel invullen wat goed beeld doet met jouw perceptie van een onderneming of ondernemer.

Twijfel dus niet langer, en kies voor meer winst uit je onderneming of organisatie door het inzetten van sterke fotografie!

Er is nog veel meer te vertellen over beeld. voel je vooral vrij om contact met mij op te nemen!


Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend