×
Ga terug naar het overzicht

De Toekomst

In deze blog neem ik je mee in de toekomst van Gertjan van Ginkel – Revealing identity, haar nieuwe tarieven en mijn nieuwe onderneming: Adviesbureau voor bedrijfsidentiteit AVBI

Het is tijd dat ik al mijn meerwaarde aanbied aan de markt.

Om af te trappen, Ik blijf fotograferen, maak je geen zorgen!

1. Gertjan van Ginkel

Revealing identity

Ik ben altijd al meer dan een fotograaf geweest, dat kreeg ik van mijn klanten terug, en zo heb ik mij ook gepositioneerd toen ik in 2018 fulltime voor mezelf doorging na 4jr parttime ondernemer te zijn naast mijn zendingswerk. in 2018 werd ook Gertjan van Ginkel – Revealing Identity geboren.

Het is voor mij zó belangrijk om nuttig, productief en rendabel te zijn dat ik aan de voorkant zeker wilde weten dat wat we gingen fotograferen ook werkelijk rendement zou opleveren. Na 13 jaar fotograferen en al 4 jaar met hetzelfde tarief te werken is het ook tijd geworden om de investering voor mijn werk beter te waarderen. Hiermee kan ik nog beter de waarde bieden aan mijn klanten wat ik zo belangrijk vind.

Ik wil vastleggen waar het werkelijk om draait

2. Nieuwe tarieven

Context:

De afgelopen jaren werk ik voor gemiddeld €65,- /u. Tijdens mijn eerste jaren rekende ik alles los, reistijd, reiskosten, uren fotografie, uren nabewerking, et cetera.

 • Afschrijving, overhead en communicatie is nog nooit gerekend.
 • in 2019 ben ik dit €100,- /u gaan noemen en €1,20 reiskosten. Effectief bleef het uurtarief hetzelfde zodat mijn relaties niet hele rekensommen moesten oplossen om mijn factuur te begrijpen.
 • in 2020 kwamen hier de dag en halve dag tarieven bij die op waarde gewaardeerd worden en minder kijken naar uren maar naar geleverd resultaat.
 • In de nieuwe tarieven gaan we naar een gemiddelde van 85,- /u
 • Stichtingen houden het kortingspercentage dat per stichting is afgesproken.

Ik ben enorm dankbaar voor alle kansen die mij geboden zijn de afgelopen jaren. Samen zijn we gegroeid naar partnerschappen in plaats van klant relaties. Dat vind ik gaaf, bedankt!

Concreet

 • Losse uren: 150,- met een minimum van 250,- Hierdoor kan ik iedere opdrachtgever mijn aandacht geven. Nog steeds rijden we binnen de gemeente Ede gratis en zit alle overhead, nabewerking, en service hierbij inbegrepen. 
 • Dagdelen gaan naar 750,- Een dagdeel is de ochtend of de middag.                                        Dit is inclusief bovengenoemde. Gemiddeld 5u op locatie.
 • Hele dagen gaan naar 1350,- Een hele dag is tussen 08:00-18:00.
 • Avonden gaan naar 850,- tussen 18:00 & 23:00.
 • reizen blijft 1,20,- /km als we buiten gemeente Ede werken. 
 • Studio-portretten gaan vanaf: 150,- of 75,- per persoon vanaf 4 personen. Vanaf 10 personen: 65,- gemaakt in onze eigen studio in Ede.
 • Voor portretten op locatie telt ook het minimum tarief van 250,-

3. Het Nieuwe bedrijf

Ik zie hoe marketingland toe is aan vernieuwing en dat mensen beter bediend kunnen worden door naar ze te luisteren.

Daarom is Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit geboren. Onafhankelijk en geboren om ondernemers te zien, te horen en werkelijk de essentie van een onderneming te kunnen opvangen en te vertalen naar sterke communicatie samen met onze partners.

Ontdekken, ontwikkelen en borgen.

Wij zijn dé partner als het gaat over bedrijfsidentiteit.

Vraag je je af hoe mijn adviesbureau je hierbij kan helpen?

3. Volop in ontwikkeling

De aankomende maanden gaan we aan de gang met onze eigen identiteit.

Als Adviesbureau moeten we natuurlijk voorlopen als het over identiteit gaat. Afgelopen jaren hebben gevormd wat er nu staat. Nu willen we door. Daarom gaan wij aankomende maanden aan de gang met de volgende zaken: 

 • Uitbreiden netwerk van professionals om in te zetten voor onze partners.
 • Uitbreiden van eigen netwerk en het kenbaar maken onder bestaand netwerk.
 • Fotografie, videografie en website.
 • Schrijven van waardevolle blogs.

Als eigenaar van AVBI Zou ik graag een bakkie doen om dit te presenteren. 

Er is nog veel meer te vertellen over AVBI, Gertjan van Ginkel en het waarom van alles wat er is gebeurd. Zin om een keer over te bomen? laat het me weten!


Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend