Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Hoe Arbeidscommunicatie zou moeten werken

het klinkt misschien voor de hand liggend, maar toch zie ik het nog al te vaak. beeld en communicatiemiddelen die niet aansluiten bij de onderneming die personeel nodig heeft.

Heel de wereld schreeuwt om personeel

– de wereld

Ondanks de steeds harder wordende roep om personeel zijn er nog heel veel ondernemers die dit proberen op te lossen met interessante vacatureteksten, extreme salarissen, vaste aanstellingen, opleidingsbudgetten etcetera. Natuurlijk zijn alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van belang tijdens het recruitmentproces, maar men vergeet één groot ding..

Employer branding

fotografie arbeidscommunicatie

Een groot deel van het nieuw te verwerven personeel komt vanuit de circel van bekenden. Via-via-via communicatie. Mensen die praten over een fijne baan, sfeer, arbeidsvoorwaarden en collega’s halen makkelijker nieuw personeel binnen dan je advertentie op indeed.nl.

Hoe zorg je er nou voor dat het systeem van via-via-via meer voor je gaat werken? Dit doe je met een sterk verhaal. En dat is niet een verhaal wat je enkel online deelt. maar het verhaal van je onderneming wat iedereen ademt.

Jouw netwerk en personeel als ambassadeur van jouw merk.

Vraag je je af hoe ik als identiteitsgerichte fotograaf daarbij kan helpen?

Fotografie is één van de middelen die je inzet om je why naar buiten te brengen. maar voordat je dat gaat doen ligt daar de route naar je why. Waarom doe je wat je doet? Wat maakt je bijzonder? Waarom blijven mensen klant en personeel al jaren hangen? Er moet toch iets zijn wat jouw onderneming bijzonder maakt zou je denken. En ik beloof: Dat is zo.

Wanneer je met mij in zee gaat om dit hele verhaal te vertellen komt er vaak ook wel fotografie bij kijken. maar veel belangrijker: we gaan onthullen wat jullie nou echt bijzonder maakt waardoor de mensen die bij je organisatie passen vanzelf zullen aansluiten. Als je benieuwd bent hoe zoiets eruit ziet.. kijk dan eens op de pagina van het identiteits-advies.

Fotografie Gertjan van Ginkel arbeidscommunicatie

Zo ontdekken we wat er nodig is

samen duiken we tijdens één sessie de diepte in om te ontdekken waar die kern nou zit. “what makes you tick” ? Dit doe ik altijd met de CEO of het MT, want de beslisser zal de kar moeten trekken, de keuzes moeten maken en is ook verantwoordelijk voor de cultuur binnen de onderneming.

Wanneer we dit helder hebben kunnen we kijken daar de juiste middelen om geluid te geven aan dit verhaal. oftewel, welke communicatiemiddelen gaan bijdragen aan de missie van jouw onderneming?

Met mijn netwerk aan professionals maken we een plan om de why tot in de aderen van jouw onderneming te laten stromen. Zo waarborg jij op lange termijn geen klanten maar partners en geen werknemers maar ambassadeurs.

Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend