Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Top 3 December 2020

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met fotografie die juist dat laat zien.

December 2020

2020 is voorbij, en maar goed ook! tijd voor nieuwe producten, businessmodellen en nog meer mooie projecten. Zo heb ik in December nog voor de Techniekopleider, Ruby Janssen en Bouwbedrijf Matthé mogen fotograferen. Uiteraard waren er meer, maar deze hebben het verdiend om de top 3 te halen.

Het leukste komt nog..:

Wie wint de foto van het jaar 2020?! Deze reik ik uit samen met mijn relatiegeschenken die in ontwikkeling zijn. Daarover als het goed is einde Januari meer….. 🙂

Ken jij in de tussen tijd mensen die worstelen met de fotografie die ze nodig hebben, helemaal geen goede foto’s hebben of niet weten waar ze moeten beginnen? Stuur ze door voor een gratis telefonisch consult! Of direct naar de studio voor een corona-proof fysiek consult.

Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend