Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Top3 november 2020

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met fotografie die juist dat laat zien.

November 2020

Wat een tijd zeg, echt zo’n periode waar je heel hard werkt en dan soms stilstaat om te denken, welke kant loop ik op? Welke strategie heb ik voor aankomend jaar en hoe zorg ik ervoor dat ik dit kan doen op de manier die ik graag wil. Ditmaal mocht ik ik Aguamarijn , RCN vakantieparken en Varias verzekeringen helpen om in beeld te brengen wie zij willen zijn. heel tof om te doen!

Ken jij ondernemers die met de vraag onder hun armen lopen wat ze aan moeten met de fotografie voor hun bedrijf?

Stuur ze door voor een gratis telefonisch consult!

Ga terug naar het overzicht
Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Het Charlie Chaplin effect

Maak kennis met mijn identiteitssessie. Deze sessies zijn er op geënt om te laten zien hoe authentiek jij in je markt aanwezig bent zonder “te doen alsof”. Waarom? Klanten zullen het vandaag de dag bijna niet meer accepteren als jij niet bent wie je bent. Heb jij dit nog niet op orde? Dan is er nog genoeg werk aan de winkel en ik help je daarmee graag op weg.

Meld je vandaag nog gratis aan!

Ik wil me aanmelden

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Zij gingen u voor

FrieslandCampina
SalesCultuur
ef2
IVE Communicatie