Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Top3 november 2020

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met fotografie die juist dat laat zien.

November 2020

Wat een tijd zeg, echt zo’n periode waar je heel hard werkt en dan soms stilstaat om te denken, welke kant loop ik op? Welke strategie heb ik voor aankomend jaar en hoe zorg ik ervoor dat ik dit kan doen op de manier die ik graag wil. Ditmaal mocht ik ik Aguamarijn , RCN vakantieparken en Varias verzekeringen helpen om in beeld te brengen wie zij willen zijn. heel tof om te doen!

Ken jij ondernemers die met de vraag onder hun armen lopen wat ze aan moeten met de fotografie voor hun bedrijf?

Stuur ze door voor een gratis telefonisch consult!

Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend