Hero
×
Ga terug naar het overzicht

Top 3 Maart 2021

Ik help CEO’s die het lef hebben om anders te zijn met communicatieadvies dat naar voren brengt wat hun ideale klanten willen zien.

Maart 2021

A Rocky start, zo kan je het wel noemen. Kinderziektes in nieuwe producten, webshops laten opbouwen, door investeren in tijden dat er amper omzet gedraaid werd en verhuizen privé waar ik 2,5 maanden volle bak heb geklust. Maart was bijna saai toen alles een beetje tot rust kwam. Ik mag dankbaar zijn voor alle mooie relaties en klanten die ik heb. Prachtige opdrachten die het licht zien en waar ik steeds meer en meer mijn rol als communicatieadviseur weet te verbinden aan het professionele beeld. Inmiddels spreken we dan niet meer over alléén fotografie. maar ook het aansturen van video, vormgeving, schrijvers e.d.

Deze fase is zo idioot geweest dat ik nog pas 10% van mijn relatiegeschenken heb verstuurd. wat dus ook wel leuk is voor de mensen die nog wat ontvangen moeten.

Nadat Marijn de Jong van Aguamarijn vorig jaar met Deze Storm de top 3 heeft gewonnen en ik daar mooie behangcirkels heb mogen leveren als Troffee. Zijn we weer onderweg naar een nieuwe beste van..

In deze Top3 staan Flox-Werkt, Roos van den Broek en Wij-Communiceren centraal. Prachtige campagnes waar we samen echt strategie hebben bepaald. Dan denk je niet alleen aan welk beeld. Maar ook juist aan dingen als:

  • Wie moet dit zien
  • Wie is je ideale klant
  • Waar moet het zichtbaar zijn
  • Wat vinden mensen bijzonder aan jou, dus wat moeten we laten zien?

zomaar even een greep aan vragen die belangrijk zijn in het proces van het sterk neerzetten van beeld. Zie hieronder het resultaat!

Portretfotografie Gertjan van Ginkel
Portretfotografie Gertjan van Ginkel
Bedrijfsfotografie Gertjan van Ginkel
Ga terug naar het overzicht

Waarom zoek jij een fotograaf?

Als fotograaf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen bij je willen kopen. Ik maak het niet aantrekkelijker dan het is, maar zorg ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden. Namelijk wat jou bijzonder maakt. Dat is namelijk de reden dat mensen bij je aanhaken… je kent het wel: Mensen kopen bij mensen.

Zoek jij goede foto’s die voor je gaan werken? Vraag dan een gratis telefonisch consult aan.

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Over Gertjan van Ginkel

Ik geloof dat ieder mens gezien, gehoord en geliefd wil zijn. In de praktijk zie ik dat er veel mensen zijn die zichzelf die kans niet geven. Als identity professional is het mijn missie jouw ware identiteit te onthullen door middel van fotografie. Ik geloof dat wanneer de maskers afgaan, we de mensen zijn die we willen zijn en mensen aanspreken die we aan willen spreken. Dat we onszelf gaan leren waarderen en een mooiere maatschappij vormen die meer de moeite waard is en draait om verbinding en echtheid.

Ik wil meer weten

Een greep uit onze partners

FrieslandCampina
Logo Natuurmonumenten
SalesCultuur
Logo AVH
IVE Communicatie
Logo Enercon
Logo CDA
Logo Groot Nieuws Radio
Logo Youth for Christ
Logo EO
Logo webvriend